Forum Protectia Animalelor

BINE ATI VENIT !!!
 
AcasaAcasa  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  Conectare  
"Animalele împart cu noi privilegiul de a avea suflet."

Distribuiţi | 
 

 Cel mai important eveniment va avea loc marti 7.06.2011

In jos 
AutorMesaj
Carmen
Membru Forum Animalutze
avatar

Mesaje : 596
Data de inscriere : 11/06/2010
Varsta : 62
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Cel mai important eveniment va avea loc marti 7.06.2011   Vin Iun 03, 2011 3:27 pm
Vot final marti 7.06.2011 - VENITI IN NUMAR MARE SA OPRIM MASACRUL!
xnici | 02/06/2011 at 10:54 | Categories: Uncategorized | URL: http://wp.me/pOaSd-fZ

Marti 7 IUNIE 2011, ora 12:00-Protesteaza in parcul Izvor(Camera Deputatilor)
Romania 2011
Tacere
https://www.youtube.com/watch?v=gaDq9qc9E9s
Durere
http://animoto.com/play/UzllWSwy0XXdfHMvmIcumw
Lacrimi
http://animoto.com/play/Wg1ET2VSoDHCML64SvSFZA
Vot final
Marţi, 7 iunie 2011, ora 12,30- Pl-x 912/2007
Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân (PL-x 912/2007) - lege organică
Protestam
- impotriva intentiei de a se adopta eutanasia in masa sau lasarea la latitudinea autoritatilor locale metoda de gestionare a cainilor comunitari
- impotriva cheltuirii banilor publici pentru ucidere si pentru alimentarea unor lagare de exterminare
- impotriva excluderii controlului societatii civile asupra actiunilor serviciilor de gestionare a cainilor fara stapan

< Organizatia “Sternenhof” organizeaza, in data de 24 martie, ora 15:00, un PROTEST in fata consulatului Romaniei din Munich, GERMANIA, iar organizatia “RespekTiere Österreich”, la aceeasi data va demonstra in Salzburg, AUSTRIA.

Proiectul de ucidere a cainilor ESTE IN OPOZITIE cu:
- Legea de protectie a animalelor,
- Conventia Europeana pentru Protectia Animalelor de Companie,
- Tratatul de la Lisabona (art.13, TFEU),
- Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor,
- Organizatia Mondiala a Sanatatii, OMS Geneva

Pozitia Parlamentului European

Proiectul sustinut de PD-L este IMPOTRIVA vointei Intergrupului pentru protectia si bunastarea animalelor din cadrul Parlamentului European care a trimis pe aceasta tema o scrisoare catre deputatii romani din care citam:

“Ultima procedura legislativa in Parlamentul Romaniei care planuia sa permita uciderera arbitrara a animalelor sanatoase, nu se incadreaza in spiritul tratatului de la Lisabona, nici in pozitia Parlamentului European pe aceasta tema.

Raportul Parlamentului European referitor la noua strategie de bunastare a animalelor din Comisia Europeana pentru Bunastarea Animalelor a fost adoptat cu o majoritate covarsitoare, confirmand printre alte aspecte largirea ariei si a scopului strategiei pentru bunastarea animalelor in EU si protectia animalelor de companie.

Avand in vedere aceasta pozitie clara, noi, ca reprezentanti ai cetatenilor europeni si membrii in Parlamentul European, cu politete si totusi urgent, rugam Parlamentul Romaniei sa considere pozitia Parlamentului European, in care se afla si reprezentanti ai poporului roman, sa voteze in spirit european, pe baza responsabilitatii dvs etice, pentru unica solutie, bazata pe strategiile Organizatiei Mondiale a Sanatatii: prindere/sterilizare/returnare.”

Strasbourg , 10 March 2011


Marti se va decide nu numai soarta animalelor, ci si soarta oamenilor! CINE UCIDE AZI UN CAINE, MAINE VA UCIDE UN OM! Dovedit din plin de masurile abuzive luate de guvern impotriva oamenilor! Ti se pare normal acest genocid indreptat impotriva animalelor? Daca ti se pare normal, guvernul tocmai a primit incuviintarea ta de a trece la masacrul oamenilor! (apropos degizia Casei de sanatate cu privire la consditiile de internare erau cunoscute de Ministerul Sanatatii de o luna de zile si implicit prin tacere, incuviintate!)
Daca vrei sa opresti abuzurile, hotia, genocidul impotriva oamenilor, TREBUIE sa opresti genocidul impotriva animalelor!
sursa: http://xnici.wordpress.com/2011/06/02/vot-final-marti-7-06-2011-veniti-in-numar-mare-sa-oprim-masacrul/

(2)

From: xnici@yahoo.com
Subject: [animapro] URGENT SI IMPORTANT! Vot final marti 7.06.2011, ora 12.30
To: animapro@yahoogroups.com
Date: Wednesday, June 1, 2011, 2:45 PMVot final
Marţi, 7 iunie 2011, ora 12,30
1. Pl-x 912/2007 I. LEGI ORGANICE
A. ADOPTĂRI
Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân (PL-x 912/2007) - lege organică
Obiect de reglementare: Modificarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.155/2001 prin care se vizează regimul eutanasierii animalelor, regimul de cazare, modalitatea de adopţie a animalelor fără stăpân de către pensionari, precum şi incinerarea cadavrelor animalelor eutanasiate sau colectate de pe străzi.
Comisia pentru administraţie publică propune ADOPTAREA proiectului de lege

Punct de vedere al Guvernului: susţine cu amendamente
Cameră decizională
https://www.facebook.com/l/affe6bJQGJyB2Dcttt8mT0MQThw/www.cdep.ro/pls/caseta/eCaseta.OrdineZi

Luati-va liber de la scoala, serviciu,...si haideti sa fim in numar cat mai mare in Parlament. Veniti mai devreme 11,30-12,15 pentru a avea timp sa intram toti in Parlament! dureaza mult formalitatile!

In situatia in care se va mai amana o data, trebuie sa fiti pregatiti sa fiti prezenti in Parlament, pentru fiecare marti , aceleasi ore pana la vacanta parlamentara.

(3) Norme de conduita:

Din Regulamentul Camerei Deputatilor:

Art. 53. - Şedinţele comisiilor Camerei Deputaţilor sunt publice, cu excepţia cazurilor în care plenul acestora prevede altfel. Lucrările comisiilor Camerei Deputaţilor pot fi transmise pe reţeaua internă de televiziune a Camerei Deputaţilor şi la posturile de radio şi televiziune

SECŢIUNEA a 6-a
Desfăşurarea şedinţei Camerei DeputaţilorArt. 139. - Şedinţele Camerei Deputaţilor sunt publice şi se difuzează on-line, în afara cazurilor în care, la cererea preşedintelui sau a unui grup parlamentar, se hotărăşte, cu votul majorităţii deputaţilor prezenţi, ca anumite şedinţe să fie secrete.

Art. 140. - (1) La şedinţele publice ale Camerei Deputaţilor pot asista diplomaţi, reprezentanţi ai presei, radioului şi televiziunii, precum şi alţi invitaţi, pe baza acreditării sau a invitaţiei semnate de secretarul general al Camerei, în condiţiile stabilite de Biroul permanent. Cetăţenii pot asista la lucrările Camerei pe baza unor permise de acces distribuite la cerere, în ordinea solicitării de către cei interesaţi, în limita locurilor disponibile în lojele destinate publicului.(4) Persoanele care asistă la şedinţă trebuie să păstreze liniştea şi să se abţină de la orice manifestare de aprobare sau dezaprobare, în caz contrar fiind eliminate din sală de către forţa publică pusă la dispoziţia preşedintelui.

(5) Preşedintele Camerei, la cererea unui deputat sau din proprie iniţiativă, poate să facă declaraţii oficiale, cu consultarea Camerei, cu privire la informaţiile vădit inexacte (inclusiv omisiuni, deformări etc.) privind lucrările Camerei sau asupra comentariilor, care ar putea aduce atingere imaginii instituţiei parlamentare.

(6) Direcţia pentru comunicare, presă şi relaţii publice a Camerei Deputaţilor va prezenta zilnic o revistă a presei membrilor Biroului permanent, liderilor grupurilor parlamentare şi preşedinţilor comisiilor permanente.

Art. 151. - (1) Este interzisă proferarea de insulte sau calomnii atât de la tribuna Camerei, cât şi din sala de şedinţe a plenului sau a comisiilor.

(2) Se interzice dialogul între vorbitorii aflaţi la tribună şi persoanele aflate în sală.

Art. 152. - Preşedintele de şedinţă cheamă la ordine pe deputaţii care tulbură dezbaterile sau creează dezordine. El poate întrerupe şedinţa când tulburarea persistă şi poate dispune eliminarea din sală a persoanelor care împiedică în orice mod desfăşurarea normală a lucrărilor.

Prezenta in plenul camerei deputatilor trebuie sa respecte normele de conduita privind asistarea la sedintele C.D., deci liniste,NU SUNT PERMISE NICI MACAR APLAUZELE, decentZa, mesajele pot fi doar cele DE pe haine, cu continut decent.P.S.From:
Subject: participare la sedintele in plen ale Camerei Deputatilor
To: marcela_pisla@yahoo.com
Date: Friday, June 3, 2011, 10:54 AMCamera Deputatilor
Directia afaceri interne


Către,
Asociatia "Cuţu, cuţu"

Doamnei Marcela Pislă - Preşedinte

Stimata doamnă Preşedinte,

Prin prezenta, vă informăm că în Regulamentul privind ordinea şi siguranţa în Palatul Parlamentului, există prevederi ce reglementează participarea cetăţenilor la şedinţele în plen ale Camerei Deputaţilor. Astfel,

"Art.18 - (3) În situaţiile în care se deţin date şi informaţii că la aceste şedinţe vor participa cetăţeni care vor încerca să facă presiuni sau să perturbe activitatea legislativă, Plenul Camerei poate hotărî ca şedinţa respectivă să nu fie publică.
(4) În situaţia în care unii dintre cetăţenii care participă la şedinţele publice ale Camerei Deputaţilor perturbă, în orice mod, desfăşurarea normală a lucrărilor parlamentare, personalul propriu de ordine, la cererea preşedintelui de şedinţă, îi vor evacua din Palatul Parlamentului, inclusiv cu sprijinul organelor de poliţie."

De asemenea, la art.19 din Regulament, se stipulează obligaţiile cetăţenilor ce participă la şedinţele în plen, privind "păstrarea liniştii atât în timpul şedinţei, cât şi în pauză, şi abţinerea de la orice manifestări de aprobare sau dezaprobare, care pot perturba lucrările Camerei Deputaţilor".

Dorim să vă aducem în atenţie faptul că la şedinţa din data de 31.05.2011, reprezentanţii societăţilor de protecţie a animalelor au încălcat prevederile regulamentare, deranjând, prin modul în care s-au comportat pe parcursul şedinţei în plen, desfăşurarea în bune condiţii a acesteia.

Vă rugăm ca pe viitor să vă asiguraţi că persoanele ce vor participa din partea organizaţiei dumneavoastră la şedinţele în plen ale Camerei Deputaţilor, vor avea un comportament civilizat, conform cerinţelor din Regulamentul privind ordinea şi siguranţa în Palatul Parlamentului, astfel încât să nu fim nevoiţi să luăm măsurile impuse de regulamentul în vigoare.

Cu stimă,

Director,
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Carmen
Membru Forum Animalutze
avatar

Mesaje : 596
Data de inscriere : 11/06/2010
Varsta : 62
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Decizia de azi    Mar Iun 07, 2011 4:05 pm

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
avatar

Mesaje : 1626
Data de inscriere : 05/11/2010
Varsta : 20
Localizare : jud.bacau moinesti

MesajSubiect: Re: Cel mai important eveniment va avea loc marti 7.06.2011   Mar Iun 07, 2011 5:20 pm

Si cand va fi data Sad Sad Sad
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Lazar Catalina98
Membru Forum Animalutze
avatar

Mesaje : 1174
Data de inscriere : 06/05/2011
Varsta : 19
Localizare : Moinesti , Judetul Bacau

MesajSubiect: Re: Cel mai important eveniment va avea loc marti 7.06.2011   Vin Iun 24, 2011 5:27 pm

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad De ce vor sa faca una ca asta???
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Cel mai important eveniment va avea loc marti 7.06.2011   

Sus In jos
 
Cel mai important eveniment va avea loc marti 7.06.2011
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum Protectia Animalelor  :: Anunţuri-
Mergi direct la: